Red love heart on hearts
Welcome to my space!

Pentru că meseria pe care mi-am ales-o este pasiunea mea, am decis să creez acest blog din dorința de a inspira nu doar elevii din clasa mea, ci și colegii de la catedră și părinții interesați de dezvoltarea frumoasă a copiilor. 

 

În pagina Clasa pregătitoare veţi găsi postări despre activitatea mea din anul școlar 2017-2018: lecţii, metode utilizate, fişe de lucru preluate sau create de mine pe care le-am folosit pe parcursul orelor, activităţi interdisciplinare organizate în cadrul orelor de Comunicare în limba română, Matematică şi Explorarea mediului şi Muzică şi mişcare.

Pagina intitulată Clasa I, oferă informații despre activitățile desfășurate în clasa I, unele în continuarea celor fundamentate în clasa pregătitoare, altele urmând o abordare nouă.

 

Pagina Love 4 children găzduieşte articole despre activităţi de Dezvoltare personală şi linkuri către resurse pe care le descoperăr şi pe care le recomand.

 

Pagina Love 4 books cuprinde de la recomandări de lectură pentru profesori, la cărţi valoroase din literatura pentru copii pe care le utilizez la clasă. Cărţile sunt un pilon important în activitatea mea didactică, în jurul lor organizându-mi predarea şi activităţile.

 

Pagina Love 4 colors doreşte să adune la un loc idei pentru orele de Arte vizuale şi Abilităţi practice şi activităţi de craft-ing desfăşurate cu copiii. Voi posta aici şi linkuri către idei creative ce merită salvate.

 

Sper să găsiţi pe acest blog idei şi inspiraţie pentru activitatea dvs!

 

Vă mulțumesc și vă doresc explorare plăcută!